ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-PARKING-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κάτι περισσότερο από ένα parking!

24hour-service-aetoiparking-athensairport

Συνεχές Ωράριο

H ΑΕΤΟΙ PARKING είναι συνεχώς στη διάθεση σας για να αναλάβει τη φύλαξη του μεταφορικού σας μέσου, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

secure-parking-aetoiparking-spata-athens

Μέγιστη Ασφάλεια

Φροντίζουμε στο μέγιστο βαθμό για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, με ειδικά περιφραγμένο χώρο, άριστα φωτιζόμενο και φυλασσόμενο επί 24ώρου από εξειδικευμένο προσωπικό. Τις εγκαταστάσεις μας καταγράφουν διαρκώς κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

free-transport-airport-athens-aetoi-parking

Δωρεάν μεταφορά

Το προσωπικό της AETOI PARKING αναλαμβάνει την άμεση και ασφαλή μεταφορά σας με τα σύγχρονα minibus της εταιρίας μας από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

car-wash-aetoiparking-athens-spata-airport

Δωρεάν Πλύσιμο

Όσο εσείς απουσιάζεται εμείς φροντίζουμε το αυτοκίνητο σας. Σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας σε ολους μας τους πελάτες, ανεξαρτήτου χρόνου παραμονής στον χώρο μας (μικρής - μεγάλης διάρκειας).

laggage-airport-lost-athens-spata-cheap-parking

Μεταφορά Αποσκευών

Το προσωπικό της AETOI PARKING αναλαμβάνει την άμεση και ασφαλή μεταφορά των αποσκευών  σας με τα σύγχρονα minibus της εταιρίας μας από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

φθηνό-παρκιγκ-αεροδρομιου-βενιζελος

Στεγασμένες θέσεις

Φροντίζουμε στο μέγιστο βαθμό για την ασφάλεια του μεταφορικού σας μέσου και παρέχουμε στο μεγαλύτερο μέρος των θέσεων, ειδικό σύστημα σκίασης το οποίο δεσμεύει την υπεριώδη ακτινοβολία και προστατεύει το χρώμα.

Keyboard_Online_booking_airport-parking-aetoiparking

Online κράτηση

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της θέσης στάθμευσης από το σπίτι σας, μέσω του υπολογιστή σας, και να μην ανησυχείτε για την έλλειψη διαθεσιμότητας.

προσφορες-parking-αεροδρομιο-αθηνα-αετοι-παρκιγκ

Συνεχείς Προσφορές

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα προχωρούμε σε ανακοίνωση πρόσφορων με σκοπό να μπορέσουμε να σας επιστρέψουμε μέρος της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί οι προσφορές αλλάζουν συνεχώς.