ΠΡΟΦΙΛ-PARKING-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Το ΑΕΤΟΙ PARKING αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε να εμπιστευτείτε το όχημα σας σε ασφαλή χέρια, είτε για μεγάλη είτε για μικρή διάρκεια παραμονής. Δεδομένης μάλιστα της τοποθεσίας του, μια ανάσα από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την Αττική Οδό, διευκολύνει ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που ψάχνουν μια εύκολη, σίγουρη και οικονομική λύση για το πώς θα πάνε στο αεροδρόμιο και που θα αφήσουν τα αυτοκίνητα τους.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2012 από πέντε φίλους και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε «οικογενειακή υπόθεση». Η Φάνη και ο Άρης, σύζυγοι και ιδιοκτήτες πλέον της επιχείρησης, έχουν καταφέρει να προσδώσουν έναν αέρα εμπιστοσύνης, ασφάλειας και οικειότητας στην επιχείρηση. Γι αυτό άλλωστε ξεχωρίζουν από αντίστοιχα παρκινγκ.

Όπως τονίζει και η ιδία η Φάνη «όσα άτομα εργάζονται σε εμάς, είναι είτε συγγενείς, είτε πολύ καλοί φίλοι. Έτσι αντιμετωπίζουμε και τον πελάτη, σαν οικογένεια».

Το ΑΕΤΟΙ PARKING, έχει χωρητικότητα για 300 οχήματα, από μηχανάκια μέχρι και τροχόσπιτα. Στα άμεσα σχέδια όμως είναι η επέκταση του, καθώς επίσης και η συμπλήρωση σκιάσεων σχεδόν σε όλες τις θέσεις του παρκινγκ.

PHOTO GALLERY

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ικανοποιημένοι πελάτες μιλούν για έμας, στείλτε και έσεις την δική σας κριτική !!

 • Mπράβο σας !! Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες και βέβαια να μην ξεχάσω να αναφέρω και τις απίστευτες τιμές που παρέχει το parking καθώς και το δωρεάν πλύσιμο.
  Μαρία Δ.,
 • Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του parking, για την εξυπηρέτηση τους και τις τρομερές υπηρεσίες που μας παρέχουν. Πάντα σε ετοιμότητα και πάντα ευγενικοί.
  Παπανικολάου Α.,
 • Εξαιρετικό parking με 24 ώρες φύλαξη και απίστευτες υπηρεσίες. Νιώθω πραγματικά ασφαλής και ξένοιαστη. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σας.
  Αντωνίου Α.,
 • Έχω κάνει το parking σας απαραίτητο σημείο προορισμού πριν το ταξίδι μου. Παρκάρω, με πηγαίνουν δωρέαν έξω απο την πύλη που εέναι η αναχώρηση μου, τι άλλο να ζητήσω;
  Παπαδοπούλου Μ.,

ΟΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Δίνουμε τον καλύτερο μας ευατό σε αυτό που κάνουμε

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
πάρκινγκ αεροδρόμιο,parking αεροδρομίου,parking αεροδρόμιο,parking αεροδρομίου,πάρκινγκ ελευθέριος βενιζέλος,πάρκινγκ στο αεροδρόμιο,πάρκινγκ βενιζέλος αεροδρόμιο,parking αεροδρομίου κόστος,parking ελ βενιζέλος,πάρκιν στο αεροδρομιο,αεροδρομιο ελ βενιζέλος πάρκινγκ,ελ βενιζέλος parking μακράς διαρκείας, κράτηση online, Parking κοντά στο αεροδρόμιο Αθήνας, Παρκινγκ στο αεροδρομιο Ελ. Βεν. της Αθήνας, parking αεροδρομιο τιμες, παρκινγκ αεροδρομιο τιμες, παρκινγκ αεροδρομιου