ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-PARKING-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PARKING ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Κάτι περισσότερο από ένα parking!

Συνεχές Ωράριο

H ΑΕΤΟΙ PARKING είναι συνεχώς στη διάθεση σας για να αναλάβει τη φύλαξη του μεταφορικού σας μέσου, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μέγιστη Ασφάλεια

Φροντίζουμε στο μέγιστο βαθμό για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, με ειδικά περιφραγμένο χώρο, άριστα φωτιζόμενο και φυλασσόμενο επί 24ώρου από εξειδικευμένο προσωπικό. Τις εγκαταστάσεις μας καταγράφουν διαρκώς κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Δωρεάν μεταφορά

Το προσωπικό της AETOI PARKING αναλαμβάνει την άμεση και ασφαλή μεταφορά σας με τα σύγχρονα minibus της εταιρίας μας από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Δωρεάν Πλύσιμο

Όσο εσείς απουσιάζεται εμείς φροντίζουμε το αυτοκίνητο σας. Σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν ως δώρο το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας (ερασιτεχνικό) σε όλους μας τους πελάτες, ανεξαρτήτου χρόνου παραμονής στον χώρο μας (μικρής - μεγάλης διάρκειας).

Μεταφορά Αποσκευών

Το προσωπικό της AETOI PARKING αναλαμβάνει την άμεση και ασφαλή μεταφορά των αποσκευών σας με τα σύγχρονα minibus της εταιρίας μας από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Στεγασμένες θέσεις

Φροντίζουμε στο μέγιστο βαθμό για την ασφάλεια του μεταφορικού σας μέσου και παρέχουμε στο μεγαλύτερο μέρος των θέσεων, ειδικό σύστημα σκίασης το οποίο δεσμεύει την υπεριώδη ακτινοβολία και προστατεύει το χρώμα.

Online κράτηση

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της θέσης στάθμευσης από το σπίτι σας, μέσω του υπολογιστή σας, και να μην ανησυχείτε για την έλλειψη διαθεσιμότητας.

Συνεχείς Προσφορές

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα προχωρούμε σε ανακοίνωση πρόσφορων με σκοπό να μπορέσουμε να σας επιστρέψουμε μέρος της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί οι προσφορές αλλάζουν συνεχώς.